Anamur’da tarla ve kargir ev mahkemeden satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Anamur (Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu tarafından Mersin Anamur’da 352 m2 tarla ve üzerindeki kargir ev mahkemeden satılılık.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Mersin ili Anamur ilçesi Kalınören Köyü Köy Arası mevki 352 parsel sayılı 352 m² yüzölçümlü tapuda kargir ev ve tarla vasfı ile kayıtlıdır. Taşınmazın cepheli olduğu asfalt yol yaya ve araç trafiği bakımından oldukça düşük yoğunluktadır. Taşınmaz etrafında genellikle mültakil yapılar ve tarım arazileri bulunmaktadır. Sosyal donatı alanları gelişmiş olan ilçede, taşınmaza okul, hastane ve polis karakolu gibi kamu kuruluşlarına uzak mesafededir. Çevresinde kent için önem taşıyan bazı binalara Anamur Devlet Hastanesi 3000 metre, Anamur Adliye Binasına 2650 metre, Anamur Sanayi Sitesine 3350 metre, sahile ise 5650 metre mesafededir. Taşınmaz üzerinde 11 adet çeşitli meyve ağaçları bulunmaktadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1029976/emlak-tarla-tarim-arazisi-bag-bahce-mersin-anamurda-352-m2-tarla-ve-uzerindeki-kargir-ev-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor