Çukurova’da 123 m2 2+1 daire icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Adana Gayrimenkul Satış İcra Dairesi tarafından Adana Çukurova’da 123 m2 2+1 d aire icradan satılıktır (çoklu satış)

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2021/56 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO’LU TAÅžINMAZINÖzellikleri : Satışa konu taşınmaz Adana Ä°li, Çukurova ilçesi, Kurttepe Mahallesi 5800 Ada 2 Parsel 1.Kat 2 nolu bağımsız bölüm Mesken niteliÄŸinde taşınmazdır. Taşınmaz hisseli olupborçluya ait 1/4 hissenin satışı gerçekleÅŸtirilecektir. DeÄŸerlemesi yapılan meskenin bulunduÄŸu bina; 4/A yapı sınıfında, betonarme karkas yapı cinsinde, ayrık nizamda, bodrum kat+zemin kat+9 normal kat olmak üzere 11 katlı olarak inÅŸa edilmiÅŸtir. Mimari projesine göre, bodrum katta; sığınak, otopark, hidrofor ve 1 adet Ä°ÅŸyeri eki, zemin katta; apartman giriÅŸ holü, bekçi odası, yönetim odası ve 3 adet iÅŸyeri,Normal katların her birinde 2’ÅŸer meskenden 9 katta 18 mesken zemin katta 4 adet iÅŸyeri olmak Ãœzere binada toplam 22 bb bulunmaktadır. Bina, Anadolu Lisesi Caddesi Ãœzerinde, Süleyman Demirel Bulvarının ~150 m güneyinde, Yurt Mahallesi 8 nolu Çocuk ve Dinlenme Parkının ~30 m doÄŸusunda, Hacı Arif ZaloÄŸlu Caminin ~50 m doÄŸusunda yer almaktadır.Bahçe giriÅŸinde kontrollü giriÅŸ bulunmaktadır. Binaya güneybatı cepheden zemin kattan giriÅŸ saÄŸlanmaktadır. Binada bir adet asansör bulunmaktadır. Bina dış cephesi akrilikli dış cephe boyası ile boyalıdır. Bina giriÅŸ kapısı demir imalat camlı kapı, giriÅŸ holü, merdiven basamakları seramik kaplı olup demir doÄŸrama imalat, duvar ve tavanları plastik boyalıdır. Bina bakımlı durumda olup onarıma ihtiyacı bulunmamaktadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1111728/emlak-konut-adana-cukurovada-123-m2-2-1-daire-icradan-satiliktir-coklu-satiliktir-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor