Dörtyol’da 50274 m2 bahçe vasıflı taşınmazın ½ hissesi icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Dörtyol İcra Dairesi tarafından Hatay Dörtyol’da 50274 m2 bahçe vasıflı taşınmazın ½ hissesi icradan satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2021/831 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
Hatay Ä°li Dörtyol Ä°lçesi Özerli Mahallesi 177 Ada, 2 Parsel’de kayıtlı Bahçe vasfındaki taşınmaz: BilirkiÅŸi raporuna göre ; Ä°haleye konu taşınmaz Dörtyol ilçesi Özerli Mahallesi 177 /2 sayılı parseldir. Parselde borçlunun hissesi 1/2 olup ihaleye taşınmazın 1/2 si çıkarılmıştır. Taşınmaz tapu kaydına göre Bahçe vasfındadır. Taşınmaz denize sadece 550 metre ve ana yola 220 metre yaklaşık mesafede, belediye sınırları dahilinde, tüm belediye hizmetlerinden faydalanmakta ve taşınmaz meskun mahaldedir. Taşınmaz Adana- Hatay Bölünmüş yoluna 220 metre, deniz sahiline 550 metre, ilçe Adliye Binasına 4100 metre yaklaşık mesafededir. Taşınmaz demir yolunun sahil yönünde demir yolunun alt tarafına cephelidir. Dikdörtgen sayılabilecek geometrik ÅŸekle sahiptir. Taşınmaz üzerinde yaklaşık % 40 oranında , demir yolu cephesinden bakılırsa taşınmazın sol tarafında narenciye aÄŸaçları ekili, taşınmazın saÄŸ tarafı boÅŸ vaziyette. Taşınmaz düz bir arazi yapısına sahiptir. Parselin m2 deÄŸerinin aÄŸaçlar dahil 450,00 TL/ m2 olduÄŸu deÄŸerlendirilmiÅŸtir. Ä°haleye konu parsel ve bağımsız bölüm deÄŸerlendirilirken Ulaşım durumu, alış veriÅŸ merkezlerine mesafesi, okula ve saÄŸlık kuruluÅŸlarına mesafesi, ÅŸehir merkezine mesafesi ve arz ve talep deÄŸeri, tapu alım satım deÄŸerleri, tapuya yansıyan deÄŸerlerin aldatıcılığı, piyasa alım satım deÄŸerleri göz önünde bulundurulmuÅŸtur. Görsel ve yazılı basın satış ilanları incelenmiÅŸ bulunan deÄŸerle uyumu gözlenmiÅŸtir. Ä°haleye konu Hatay ili, Dörtyol Ä°lçesi, Özerli Mahallesi, 177 ada 2 sayılı parsel 50.274,00 m2 kadar büyüklükte olup borçlunun taşınmazdaki 1/2 oranındaki hissesinin deÄŸerinin 11.311.650,00 TL olduÄŸu tespit edilmiÅŸtir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1111553/emlak-tarla-tarim-arazisi-bag-bahce-zeytinlik-hatay-dortyolda-50274-m2-bahce-vasifli-tasinmazin-1-2-hissesi-icradan-satilik

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor