Erdemil’de 521 m2 arsa ve üzerindeki bina mahkemeden satılık

İlan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Erdemli (Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu tarafından Mersin Erdemli’de 521 m2 arsa ve üzerindeki bina mahkemeden satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/12 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Mersin ili Erdemli ilçesi Kargıpınarı Mah. 344 ada, 1 parsel sayılı, 521,00 m2 yüzölçümlü, bina ve arsa nitelikli taşınmazdır. Taşınmaz yürürlükteki 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planında Ticaret Alanı olarak ayrılmış olup, ayrık yapı nizamlı dört kata imarlıdır. Taşınmaz tüm belediye hizmetlerinden faydalanmakta olup; elektrik, yol ve su sorunu bulunmamaktadır. Taşınmaza ulaşım özel araçlarla ve toplu taşıma araçlarıyla rahatlıkla sağlanabilmektedir. Taşınmaz; ?Kargıpınarı Mahallesi, Elvanlı Caddesi, No:51-53-55 Erdemli/MERSİN? adresinde bulunmaktadır. Taşınmaz Elvanlı Caddesine cepheli olup, D-400 Karayoluna 415 metre mesafede konumlanmış vaziyettedir. Etrafında tek katlı, iki katlı ve 3 katlı bahçeli müstakil binalar bulunmaktadır. Bölgede narenciye paketleme fabrikaları ve mesken olarak kullanılan yapılar bulunmaktadır. Taşınmaz şekil olarak dikdörtgene yakın formda olup, düz bir zemine sahiptir. Kuzey ve doğu cepheli köşe başı parsel konumundaki taşınmaz üzerinde Depo olarak kullanılmış 2 adet yapı ve altı depo üst katı mesken olarak kullanılmış bir adet yapı ile meyve ağaçları bulunmaktadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1145110/emlak-arsa-mersin-erdemlide-521-m2-arsa-ve-uzerindeki-bina-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor