Sarıçam’da 394 m2 arsa icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Adana Gayrimenkul Satış icra Dairesi tarafından Adana Sarıçam’da 394 m2 arsa icradan satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/121 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO’LU TAÅžINMAZIN
Özellikleri : Adana Ä°li, Sarıçam Ä°lçesi, Ä°ncirlik Mah. 120 Ada, 1 Parsel, 394,51 m2 yüzölçümlü taşınmaz tam hisse olarak borçlu adına kayıtlı olup, bu taşınmaz üzerine bilirkiÅŸi tarafından tespit yapılmış ve aÅŸağıdaki ÅŸekilde rapor tutulmuÅŸtur. Kıymet takdirine konu taşınmaz Adana Ä°li Sarıçam Ä°lçesi Ä°ncirlik Mahallesi’nde 224 Sokaktan kuzeydoÄŸuya ayrılan bir ara sokak üzerinde bulunmaktadır. 390 metre güneyinde 224 sokak, 1100 metre güneybatısında Ä°ncirlik Mezarlığı, 1230 metre güneybatısımda Ä°ncirlik Merkez Cami, 700 metre batısında Ä°ncirlik Hava Ãœssü ve 3 km kuzeyinde Adana – Osmaniye Otoyolu bulunmaktadır. Kıymet takdirine konu taşınmaz Adana Ä°li Sarıçam Ä°lçesi Ä°ncirlik Mahallesi’nde 224 Sokaktan kuzeydoÄŸuya ayrılan bir ara sokak üzerinde boÅŸ arsa halindedir. Taşınmazın fiili kullanım durumu boÅŸ arsadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1110922/emlak-arsa-adana-saricamda-394-m2-arsa-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor