Seyhan’da tavuk işletme tesisi icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Adana 1.İcra Dairesi tarafından Seyhan’da tavuk işletme tesisi icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Adana İl, Seyhan İlçe, 1039 Ada, 313 Parsel, AKKAPI Mahalle/Köy, 3 KATLI KARGİR İMALATHANESİ VE ARSASI Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmaz üzerinde bilirkişi incelemesi yaptırılmış olup bilirkişi aşağıda yazılı hususları tespit etmiştir.
A) TAŞINMAZ ÜZERİNDE BULUNAN YAPILARIN 11/10/2021 GÜNÜ İTİBARİYLE HALİHAZIR DURUMU VE ÖZELLİKLERİ 
Satışa konu taşınmaz üzerinde işletme binası olarak kullanılan tesisler, idari bina, arıtma tesisi, kasa yıkama bölümü, iki adet soğuk hava deposu, ayaklı su deposu, saha betonları, bahçe duvarları ve diğer müştemilatlar bulunmaktadır. Tavuk işletme tesisinde bulunan yapılardan betonarme olarak inşa edilmiş olan yapının içi dışı sıvalı boyalı, döşeme kaplaması seramik, ofis olarak kullanılan alanların duvarları sıvalı, üretim bölümleri seramik kaplama, pencereler pvc plastik doğrama, bina geçişleri çelik profilden yapılmış merdiven, soğuk hava depo bölümleri özel izolasyon uygulamalı, sundurma bölümleri çelik konstrüksiyon ve üzeri trapez sac levha yapılmıştır. Yapıların alan ve yapı grupları aşağıda ayrıntılı olarak verilmiştir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/950045/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-adana-seyhanda-tavuk-isletme-tesisi-icradan-satilitkir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor