Tarsus’ta 200 m2 avlulu kargir icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Tarsus İcra Dairesi tarafından Mersin Tarsus’ta 200 m2 avlulu kargir icradan satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değeri yazılı taşınmaz satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2020/1263 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Mersin İl, Tarsus İlçe, Yunusoğlu Mahalle/Köy, KÖYİÇİ Mevkii, 539 Parsel, tapu kayıtlarında ev ve avlu vasıflı gayrimenkuldür.
Taşınmazın bulunduğu yakın çevrede, kısmen konut amaçlı ve muhtelif katta zemin +1 kat olacak şekilde yapılaşma olacak şeklinde kullanım söz konusudur. Bölge orta ve orta altı düzey gelir grubuna sahip toplum kesimlerince ikamet ve tarım amaçlı edilmektedir. Toplu taşıma araçlarının da güzergahı olan köy yoluna olan yakınlığı ulaşımda rahatlık yaşanmasını sağlamaktadır. Bölgenin genel yapılaşma tarzı, plancılık ilkeleri ile yeterli derecede uyumludur.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1111726/emlak-konut-mersin-tarsusta-200-m2-avlulu-kargir-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor