Toroslar’da 118 m2 3+1 daire icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Mersin 8.İcra Dairesi tarafından Mersin Toroslar’da 118 m2 3+1 daire icradan satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2020/8565 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAÅžINMAZIN
ÖZELLÄ°KLERİ : Mersin Ä°li, Toroslar Ä°lçesi, Çapar Mahallesi, Ayva GediÄŸi Mevkii, 346 Ada, 1 Parsel, 3. Kat, 13 Nolu Bağımsız Bölüm Satışa Çıkartılmıştır. Taşınmaz, güneyinden 2 ve 4 nolu parsele bitiÅŸik olup batısından Fatih Caddesi’ne, kuzeyinden Sinap Caddesi’ne, doÄŸusundan ise bila sokaÄŸa cephelidir. Taşınmaz, Gözne-AyvagediÄŸi Yolu olan Fatih Caddesi’ne cepheli olup AyvagediÄŸi Mahallesi Merkez Camisinin 1km.güneybatısında, Gözne mahallesi YeÅŸilyurt Camisinin 150m. güneyinde, AyvagediÄŸi Mahalle Merkezi’nin 1,08km. güneybatısında, Gözne Mahalle Merkezinin 2,52km.kuzeybatısında yer almaktadır. Taşınmaz, Mersin ÅŸehir merkezinin 25,31km.kuzeyinde bulunmaktadır. Mersin’in gözde yaylalarından olup etrafında müstakil evler, dubleks ev ve villalar mevcuttur. Taşınmaza okul, saÄŸlık ocağı, park vb. sosyal donatılara biraz mesafelidir. Taşınmaza ulaşım özel ve toplu taşıma araçları ile kolaylıkla saÄŸlanmakta, belediyenin tüm imkânlarından yararlanmaktadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1111118/emlak-konut-mersin-toroslarda-118-m2-3-1-daire-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor