Toroslar’da 234 m2 konut imarlı arsa icradan satılık

İlan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Mersin 3.İcra Dairesi tarafından Mersin Toroslar’da 234 m2 konut imarlı arsa icradan satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2016/12691 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO’LU TAŞINMAZIN Özellikleri : Mersin İl, Toroslar İlçe, YALINAYAK Mahalle/Köy, 3533 Ada, 13 Parsel, Kıymet taktiri günü itibariyle taşınmaz üzerinde bina bulunmamakta olup, taşınmaza ulaşım 70 m basıtındaki Çiftçiler Caddesinden yoğun olarak geçen toplu taşıma araçları ile sağlanmakta, çevresindeki parseller Belediye hizmetlerinden yararlanmakta olup, imar yollarının açılması halinde belediyenin alt yapı hizmetlerinde yararlanabilme imkanına sahiptir. Taşınmazın bulunduğu bölgede mevcut yapılaşma genelde 2 ve 3 katlı olup, binaların zemin katları yer yer dükkan/işyeri olmakla birlikte genelde mesken olarak kullanılmaktadır. Taşınmaz fiili ticari aks halindeki Çiftçiler Caddesine, H. Okan Merzeci Bulvarına, Mersinli Ahmet Caddesine, Cadde ve bulvar üzerindeki iş yerlerine akaryakıt istasyonlarına, okullara, camiye, sağlık merkezine yakın mesafadedir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1146177/emlak-arsa-mersin-toroslarda-234-m2-konut-imarli-arsa-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor