Toroslar’da 4.157 m2 bağ sulama havuzu icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Mersin 5.İcra Dairesi tarafından Mersin Toroslar’da 4.157 m2 bağ sulama havuzu icradan satılıktır (çoklu satış)

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2019/365 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Mersin İl, Toroslar İlçe, EVRENLİ Mahalle/Köy, köyiçi Mevkii, 111 Ada, 8 Parsel, İmar Durumu: Dava konusu taşınmazlar köy yerleşik sınırları içinde Olup plansız alanlar içinde kalmaktadır. Taşınmazlar Evrenli Mahallesi yerleşim merkezinin kuzeydoğusunda yer almaktadır. Taşınmazlardan 8 parsel no.lu taşınmazın bir bölümünde seyrek dikilmiş, düzensiz ve bakımsız bağ’ bulunmaktadır. Bağın herhangi bir değeri yoktur. Bu alanda arpa ekildiği belirtilmiştir. Ayrıca 8 parsel üzerinde değişik cins ve yaşta ağaçlar bulunmaktadır. Bu ağaçlar: ) ad. 70-80 yaşında Zeytin ağacı , 5 ad. 25 yaşında Badem ağacı , 2 ad. 20 yaşında Badem ağacı2 ad. 15 yaşında Zeytin ağacı.10 ad. 50 yaşında Zeytin ağacı. 8 ad. 30 yaşında Zeytin ağacı,7 ad. 15 yaşında Badem ağacı ,3 ad. 40 yaşında Zeytin ağacı ,1 ad 15 yaşında Murt (Mersin) ağacı bulunmaktadır. Taşınmaz içinde 1 ad. Toprak sulama Havuzu (Kuru) bulunmaktadır. Taşınmazların toprak yapısı killi tın yapıdır. Kalker oranı yüksek özellik göstermektedir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1111652/emlak-tarla-tarim-arazisi-bag-bahce-zeytinlik-mersin-toroslarda-4-157-m2-bag-sulama-havuzu-icradan-satiliktir-coklu-satis-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor