Üzerinde 2 katlı bina olan arsa icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Hatay 2.(Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu tarafından Hatay Antakya’da üzerinde 2 katıl bina olan arsa icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 1 NO’LU TAŞINMAZINÖzellikleri: Taşınmaz Hatay İli, Antakya İlçesi, 3. Mıntıka Mahallesinde kain 1119 parsel sayılı taşınmazdır. Kuyulu Mahallesinde Kırgız Sokaktadır. Kurtuluş Caddesine 50 m. Hastane Caddesine 50 m. Cemalettin Tınaztepe İlköğretim okulunun doğusunda ve yaklaşık 20 m. Hatay Büyükşehir Belediyesine 1000 m. yaklaşık mesafededir. Sosyo ekonomik açıdan dar gelir gruplarının yaşamakta olduğu yerdedir. Her türlü altyapı ve üst yapı hizmetinden faydalanır. Belediyenin 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planında sit alanı ve 3. derecede arkeolojik sit alanı içerisinde, 0,50/1,00 emsalinde, mesken bölgesindedir. Taşınmaz üzerinde bulunan yapı zemin+2 katlı yığma niteliğinde olup, zemin katında oda, mutfak, tuvalet, avludan üst kata çıkan merdiven ile üst katta 1 oda ve son katta oda+teras balkon mevcuttur. Zemin katta bulunan yapı alanı 21,00 m2, 1. katta bulunan yapı alanı 11,10 m2, son katta 7,40 m2, yapı alanı olmak üzere toplam 39,50 m2. yapı alanı mevcuttur. Yerler karo mozaik döşeli, duvarlar sıvalı, boyalı ve ahşap doğramalıdır. Soba ısıtmalı ve tadilat görmüş bakımlı bir yapıdır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/902771/emlak/bina-apartman/hatay-antakyada-uzerinde-2-katli-bina-olan-arsa-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor