Yüreğir’de kargir çiftlik binası mahkemeden satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Adana Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından Adana Yüreğir’de kargir çiftlik binası ve arsası mahkemeden satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : Adana İl, Yüreğir İlçe, Çotlu Mah,298 Parsel’de kargir çiftlik binası olarak kayıtlıdır Taşınmazın üzerinde A-B-C-D-E olarak 5 adet yapı bulunmaktadır. E yapısı 2A sınıfı yapı, diğer yapılar 3A sınıfı yapıdır. A yapısı; 112,84 m2 brüt alana sahiptir. Parselin kuzey batı köşesindedir. Taş malzemeden yığma teknikle yapılı olup çatısı kiremitlidir. Tek katlıdır ve mevcutta depo olarak kullanılmaktadır. Eski ve yıpranmış halde olan taşınmaz iki oda, salon, mutfak olarak dizayn edilmiştir. B yapısı; 132,75 m2 brüt alana sahiptir. Parselin kuzey doğu kısmındadır. İki katlıdır. Yığma ve betonarme karma teknikle imal edilmiştir. İkinci katı mesken olarak kullanılmaktadır. 3 oda, salon, mutfak, banyo olarak dizayn edilmiş olup, wc terasta bulunmaktadır. Alt katı depo olarak kullanılmaktadır. C yapısı; 77,47 m2 brüt alana sahiptir. Parselin doğu kısmındadır. Tek katlıdır. Betonarme teknikle imal edilmiştir. Mesken olarak kullanılmaktadır. 2 oda, mutfak, banyo, ve antre olarak dizayn edilmiştir. D yapısı; 133,62 m2 brüt alana sahiptir. Parselin güney doğu kısmındadır. İki katlıdır. Betonarme teknikle imal edilmiştir. Üst kat mesken olarak kullanılmaktadır. 2 oda, salon, mutfak, banyo ve antre olarak dizayn edilmiştir. E yapısı; 43,15 brüt alana sahiptir. Parselin doğu kısmındadır. Tek katlıdır. Yığma teknikle imal edilmiştir. Depo olarak kullanılmaktadır. Tüm bunların birlikte değerlendirilmesi sonucunda m2’sinin 130.TL.den 1.120 m2 olan arsa değerinin 145.600,00 TL, üzerinde ki yapılar ile birlikte toplam değerinin 854.752,00 TL olduğu belirlenmiş olup, kesinleşen bu muhammen bedel üzerinden satışa sunulmuştur.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1061417/emlak-besi-tesisi-ciftlik-ahir–adana-yuregirde-kargir-ciftlik-binasi-ve-arsasi-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor