¼ bina ve arsa hissesi icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 6.İcra Dairesi tarafınadn ¼ bina ve arsa hissesi icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ: Mersin İli, Toroslar İlçesi, Osmaniye Mah. 4032 Ada, 8 Parsel, Gözne Cad. Mevkii’de bulunan Tarla ve Bahçe nitelikli
TAŞINMAZ KAYDINDAKİ 1/4 PAY HİSSESİ SATILACAK. Taşınmaz üzerinde, zemin kat + 3 normal katlı betonarme karkas bir bina mevcuttur. Binanın zemin katı 96,75m2, 1.2. Ve 3.normal katı ayrı ayrı 115,60 m2 olup toplam inşaat alanı 443,55m2’dir. Binanın zemin katında ve normal katlarında toplam 4 adet mesken mevcuttur. Binanın sadece bir yola cephesi olup o da güneyinden geçen 90045 Sokaktır. Binanın giriş kapısı demir doğrama kapıdır. Bina giriş zemininin, merdiven basamaklarının ve kat sahanlıklarının kaplaması yapılmamış olup betondur. Merdiven korkulukları bulunmamaktadır. Binanın dışı sıvalı olup boyalı değildir. Bina bir hayli bakımsız olup ayrıca yıpranmış vaziyettedir. Bina, Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğe göre III. sınıf B Grubu yapıya girmektedir ve yapının birim maliyeti 1.450,00 TL/m2 ‘dir. 02/12/1982 tarih ve 17886 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Aşınma Paylarına İlişkin Oranları Gösteren Cetvele göre ve de yaptığımız gözlemlerle, Betonarme Binanın aşınma payı %50 olarak alınacaktır. Binanın değeri hesaplanırken bu oran da göz önünde bulundurulacaktır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/975270/emlak-arsa-1-4-bina-ve-arsa-hissesi-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor