141 m² 3+1 daire icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre,  Adana 9.İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından Seyhan’da 141 m2 3+1 daire icradan satılıktır (çoklu satış)

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Adana ili, Seyhan İlçesi, Zincirlibağlar Mahallesi, 4697 Ada, 2 parselde kayıtlı 1.868,00 m2. arsa üzerinde 58/1868 arsa paylı 7. Kat 13 no.lu bağımsız bölümünumaralı mesken vasıflı taşınmazın Adana 3..İcra Hukuk Mahkemesi’nin 2019/140 E. Sayılı dosyasından düzenlenen bilirkişi raporuna göre taşınmazın özellikleri şu şekildedir. Davaya konu parsel üzerinde bulunan betonarme binanın Bodrum.+Zemin.+ 14 Normal kat olmak üzere toplam 16 katlı olduğu tespit edilmiştir.Kuzey-Doğu- Güney cepheli olduğu tespit edilmiştir. Dava konusu binanın dışı Aklilik dış cephe boyası ile boyalı olduğu, Bina 2.asansörlü, Bina giriş duvar yüzeyleri seramik, ortak Alan zeminleri mermer kaplı olduğu tespit edilmiştir.Bağımsız bölümün doğal gaz ile ısıtılmakta olduğu tespit edilmiştir. Dava konusu bağımsız bölüm Brüt 141,00 m2.alanında olup bağımsız bölüm 3 Oda, Salon, Mutfak.Banyo, WC Antre, Hol ve 2 Balkon olarak İnşa edilmiştir. (Bir adet balkon kapalı Alana dönüştürülmüştür.) Bağımsız bölüm İç duvarları alçı sıva saten boyalı. Zemin ve Islak zeminler seramik kaplı. Pencereler PVC.iç kapılar Amerikan Panel,Giriş kapısı Çelik özellikte, Kartonpiyerli, Banyo ve WC iç duvarları fayans kaplı,Banyoda duşakabin, lavabo ve klozet bulunmaktadır. Mutfak mermer tezgahlı, tezgah alt ve üzeri ahşap dolaplı elektrik ve suyu mevcut amacına uygun (Mesken) olarak kullanılmaktadır.

Detaylı bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/736079/emlak/konut/adana-seyhanda-141-m%C2%B2-3-1-daire-icradan-satiliktir-coklu-satis-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor