177 m2 4+1 villa icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Erdemli İcra Daireisi tarafından Mersin Erdemli’de 177 m2 4+1 villa icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Mersin İl, Erdemli İlçe, 130 Ada, 7 Parsel, TIRTAR Mahalle/Köy, KÖYCİVARI Mevkii, Taşınmaz Tam hisse ile satılmakta olup villa ve arsasıdır. Taşınmaz Erdemli ilçesinin özellikle yaz aylarında yerli ve yabancı turistler tarafından tercih edilen tatil bölgelerinden biri olan Tırtar Mahallesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Akdeniz sahilinin ve bölgenin ana arteri olan Alparslan Türkeş Bulvarının kuzeyinde konumlu olup yaklaşık 1 km mesafede yer almaktadır. Yakın çevresinde genellikle imarlı boş arsalar, tarım arazileri ve az sayıda konut yapılaşmaları söz konusudur. Taşınmazın bulunduğu bölgede sosyal yaşamın gerektirdiği alışveriş, sağlık ocağı, okul, market vb sosyal ihtiyaçlar orta mesafelerde karşılanabilmektedir. Taşınmaza yakın konumda bulunan bilinen yerler ise Kumkuyu Marina olarak ifade edieblir. Taşınmaza ait 14/04/2015 tarih ve 84 sayılı 199 m2 kapalı alan için alınmış yapı ruhsatı bulunmaktadır. Taşınmaz 330 m2 yüzölçümüne sahip Arsa vasıflı taşınmazdır. Parsel üzerinde betonarme karkas yapı tarzında yapı ruhsatında da belirtildiği üzere 3-A yapı sınıfında inşa edilmiş, zemin+ 1 normal katlı net 177 m2 brüt 199 m2 kapalı alana sahip natamam villa bulunmaktadır. 

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/888579/emlak/konut/mersin-erdemli-de-177-m%C2%B2-4-1-villa-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor