3 katlı bina icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Hatay İcra Dairesi tarafından Antakya’da 3 katlı bina icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 1 NO’LU TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı :Hatay İli Antakya İlçesi Güzelburç Mah.3210 ada 3 parselde kayıtlı, 374,80 m2 yüzölçümlü,tam hisseli ARSA nitelikli taşınmaz satışa konu edilecektir.
Ana Gayrimenkul Özellikleri : Net kullanım alanı 374,80 m2 olan söz konusu parsel topografik olarak düz bir yapıya sahiptir ve yol seviyesindedir. Dericiler sitesinde bulunan parsele ait herhangi bir ruhsat olmasa da, parsel üzerinde zemin+3 kattan oluşan, eski, yaklaşık 10-15 yıllık ama halihazırda tadilata alınmış kaba halde yapı bulunmaktadır. Söz konusu yapının her katı 360,00 m2 olup, toplam inşaat alanı 1.440,00 m2 dir. Binanın halihazırda %40 ı tamamlanmıştır.
Ulaşım VeYol Tarifi : Taşınmaz Antakya Güzelburç mahallesinde dericiler sanayi sitesi tabakhane caddesinde bulunmaktadır. Antakya-İskenderun yoluya 700 mt. şehir merkezine 7 km uzaklıktadır. Bölge sosyo-ekonomik açıdan atölyelerin sanayi işyerlerinin bulunduğu yerdedir. Planlı yapılaşmaya sahip bölgede tüm alt yapı çalışmaları tamamlanmıştır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/906564/emlak/bina-apartman/hatay-antakyada-3-katli-bina-icradan-satiliktir-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor