3+1 daire icradan satılacak

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Hatay İcra Dairesi tarafından Saraycık Mahallesi’nde Güney cepheli 3+1 daire icradan satılacak.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 1 NO’LU TAŞINMAZIN

Tapu Kaydı :Hatay ili Antakya ilçesi Saraycık mah 1208 parselde kayıtlı 344 m2 Arsa nitelikli Ana taşınmazda 2/8 arsa paylı 3. kat 5 nolu B.Bölüm satışa konu edilmektedir

Ana Gayrimenkulün Özellikleri: Bina, zemin kat + 3 Normal kat olarak inşa edilmiştir. Binada toplam 3 adet daire ve 2 adet dükkan mevcuttur. Zemin katta 2 adet dükkan ve otopark, her normal katta 1 adet daire bulunmaktadır. Binada doğalgaz tesisatı mevcuttur. Merdivenleri mermer ile kaplanmıştır. Merdiven korkulukları demirdendir. Asansörü yoktur. Dış cephesi boyalı ve ısı yalıtım amaçlı mantolamalıdır.

Bağımsız Bölümün Özellikleri: Daire güneye cephelidir. Salon + 3 oda + banyo + tuvalet + mutfak + çamaşırlık + 3 balkondan ibarettir. Yerleri seramik ile döşenmiştir. Dış cephe doğramaları PVCden imal edilmiş ve çift camlıdır. İç kapıları hazır panel kapılardandır. İç duvarlar kısmen boyalı, kısmen de duvar kağıdı ile kaplıdır. Banyo ve tuvalette duvarlar fayans kaplıdır. Isıtma tesisatı döşenmiş olup kombi ve radyatörler takılı vaziyettedir. Tavanları asma tavan ve kartonpiyerlidir. Mutfak dolapları hazır kapaklardan imal edilmiştir. Daire giriş kapısı çelik kapıdır. Dairenin alanı 172,00 m2dir.

Geniş bilgi https://www.ilan.gov.tr/ilan/821326/emlak/konut/saraycik-mahallesinde-guney-cepheli-3-1-daire-icradan-satilacak-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor