770 m2 arsa mahkemeden satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 3.(Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu tarafından Toroslar’da 770 m2 arsa mahkemeden satılıktır (çoklu satış)

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Satışa konu taşınmaz tapuda, Mersin ili, Toroslar ilçesi, Yalınayak köyü, 60 ada, 2 parsel sayılı, 770,00 m2 yüz ölçümlü, arsa vasfında kayıtlı taşınmazdır. Belediye hizmetlerinden faydalanmakta olan taşınmazların ulaşımı özel ve toplu taşıma araçlarıyla rahatlıkla sağlanabilmektedir. Satışa konu taşınmazın bulunduğu bölgeküçük çaplı sanayi üretimine yönelik faaliyet gösteren bir bölge olup çeşitli firmalara ait depo ve küçük çaplı üretim tesisleri yer almaktadır.Satışa konu taşınmaz şekil olarak dikdörtgen formunda olup, zemini düzdür. Taşınmazın üzerinde herhangi bir zirai ve inşai muhdesat bulunmamaktadır. Doğu ve batı cepheli olan taşınmazın yolları tam olarak açılmamıştır. Ancak taşınmazın içerisine araçla rahatlıkla girilebilmektedir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/920632/emlak/arsa/mersin-toroslarda-770-m%C2%B2-arsa-mahkemeden-satiliktir-coklu-satis-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor