Akdeniz’de kargir dükkan icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 1.İcra Dairesi tarafından Akdeniz’de 42 m2 kargir dükkan icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Mersin İli, Akdenizİlçesi, KaracailyasMahallesi, 173 ada, 4nolu parselinde kayıtlı, 42,60m2 yüzölçümlü, Kargir Dükkan Ve Arsası nitelikli taşınmazın tam hisse olarak borçlu adına kayıtlıdır. Toroslar Caddesinin doğusunda, PTT Karacailyas Şubesinin kuzey bitişiğinde ikinci sırada yer almaktadır.Ulaşım, Karacailyas mahallesine hizmet veren toplu ulaşım araçları ve özel araçlar ile kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Altyapı hizmetlerinden yararlanmaktadır.Taşınmaz üzerinde, Akdeniz Belediyesinden, Ruhsatı ve projesi bulunmadığı bilgisi edinilen, tek kat olarak, bitişik nizamda betonarme karkas olarak inşa edilen dükkanın bulunduğu görülmüştür.Dükkanın cephe genişliği yaklaşık 3,50 m dir. Vitrin cephesi üzeri örgü darabalı, alüminyum cam cephedir. Cephe önünde yaklaşık 14 m2 likdemir profil iskeletli üzeri oluklu saç kaplı sundurma bulunmaktadır. Giriş kapısı alüminyum cam kapıdır. Zeminler ve duvarlar yarıya kadar olmak üzere seramik kaplıdır. Duvar ve tavan sıvalı plastik boyalıdır. Dükkan tek hacimden oluşmakta olup, içersinde lavabo bölmesi oluşturulmuştur.Dükkanın brüt alanı yaklaşık, 38,34 m2, net kullanım alanı da 36 m2 dir. Halen boş durumdadır. Yapı 3.Sınıf A grubu yapı sınıfındandır. Taşınmazın özelikleri, bulunduğu konum ve çevresi, imar durumu, ulaşım durumu, çevrede yatığımız araştırmalar, dikkate alınarak, taşınmazın mevcut hali ile değeri, 144.000,-TLdir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/974662/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-mersin-akdenizde-42-m2-kargir-dukkan-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor