Arsuz’da 540 m2 arsa icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, İskenderun İcra Dairesi tarafından Hatay Arsuz’da 540 m2 içinde tek katlı yapı bulunan arsa icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN;
Tapu Kaydı : Hatay İli, Arsuz İlçesi 1465 Ada, 1 Parsel, AKÇALI İMAR Mahalle/Köy, Bağ. Böl. Nitelik Arsa.
Özellikleri : Bilirkişiler tarafından düzenlenen rapor uyarınca; Kıymet takdirine esas taşınmazların 2022 yılı emlak vergisine esas arsa m2 birim değeri: 67,00 TL dir. Kıymet taktiri yapılacak taşınmaz; Hatay ili, Arsuz ilçesi, Akçalı mahallesi sınırları içerisinde 1465 ada 1 nolu parselde 540,30 m2 alanlı arsa üzerinde betonarme karkas yapı olarak inşa edilen tek katlı yapıdır. Taşınmaz Atatürk caddesi üzerinde bulunmaktadır. Taşınmaz 156,50 m2 büyüklüğündedir. Taşınmaz 1. Derece deprem bölgesinde yer almaktadır. Taşınmazda; 3 oda, salon, mutfak, banyo, wc ve balkon terası bulunmaktadır. Dairenin tüm zemini seramik yapılıdır. Odaların tavanı kartonpiyer yapılı, duvarları boyalıdır. Salonun tavanı asma tavan dekorasyonu ve duvarları boyalıdır. Mutfağın duvarları tavana kadar fayans yapılı, tavanı kartonpiyer yapılıdır. Alt-üst dolapları ve tezgah üstü mermeri bulunmaktadır. Banyoda duşakabin, dolaplı lavabo ve klozet bulunmaktadır. Yerleri seramik yapılı, duvarları tavana kadar fayans yapılıdır. Wc nin yerleri seramik yapılı, duvarları tavana kadar fayans yapılıdır. Wc de alafranga tuvalet ve dolaplı lavabosu bulunmaktadır. Dairenin tüm iç kapıları üzeri yağlı boya ile boyanmış ahşap kahverengi kapıdır. Bazı pencereler ahşap boyalı bazıları ise PVC doğramadır. Dış kapı ahşap kapıdır. Dairenin ön cephesinde büyük balkon terası bulunmaktadır. Arka tarafında beton kaplı boş alanı bulunmaktadır. Dairenin ısınma sistemi soba+klimadır. Sıcak suyu şofbendir. İçme suyu şehir şebeke suyu ve Atık suyu foseptiktir. Taşınmaz; Tüm belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. Ulaşım sorunu bulunmamaktadır. Elektriği ve suyu bulunmaktadır. Alınıp satılabilme ve kiraya verilme kabiliyeti orta seviyededir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1023346/emlak-arsa-hatay-arsuzda-540-m2-icinde-tek-katli-yapi-bulunan-arsa-icradan-satilik

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor