Çukurova Üniversitesi sürekli işçi alacak

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sürekli işçi alımı yapılacak.

Çukurova Üniversitesi bünyesindeki işleri yürütmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/D maddesi, 4857 sayılı İşKanunu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden aşağı yer alan tabloda dağılımı gösterilen şekilde 15 (Onbeş) kişi ‘Sürekli İşçi’ alınacaktır.

En az ilköğretim mezunu, en çok ortaöğretim mezunu olmak, 30 yaşından gün almamık olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, ağır ve tehlikeli işlerde (ağaç budama, taşıma, çim biçme vb) çalışmaya engel sağlık sorununun bulunmaması ve adayın kurada çıkması halinde ağır ve tehlikeli işlerde çalışmaya engel sağlık durumunun olmadığını gösterir sağlık kurulu raporunu alabilmesi.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1110160/kamu-akademik-personel-kamu-personel-alim-ve-sinavlari-cukurova-universitesi-surekli-isci-alim-ilani

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor