Düziçi’nde 30.277 m2 tarlanın ¼ hissesi icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Düziçi İcra Dairesi tarafından Osmaniye Düziçi’nde 30.277 m2 tarlanın ¼ hissesi icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Borçlu adına kayıtlı Osmaniye ili Düziçi ilçesi Ellek/Peçenek Mah Atalan Mevkii 130 ada 11 parsel Tarla vasıflı 30.277,90 m² yüzölçümüne sahip taşınmazın 1/4 hissesinin satışına karar verilmiştir.Taşınmaza ulaşım için; Ellek beldesi ulaşım arterlerinden olan Mimar Sinan Caddesi üzerinden Peçenek Caddesine giriş yapılır ve kuzeydoğu istikametinde yaklaşık 1.20 km ilerlenir ve sol tarafta konumlu konu taşınmaza ulaşım sağlanır. Taşınmazın yakın çevresinde benzer özelliklere sahip tarımsal nitelikli araziler ve zeytin bahçeleri bulunmaktadır.Geometrik olarak amorf, topoğrafik olarak eğimsiz formdadır. H M:720.315 m² lik kısımda ağaç dikmemek,bina, sabit tesis yapmamak şartı ile BOTAŞ lehine daimi irtifak hakkı tesis edilmiştir. Tarla üzerinde buğday ekili olduğu ve hasat yapıldığı tespit edilmiştir. Parsel yüz ölçümü üzerinden borçlunun hissesine isabet eden yüz ölçüm kıymet takdirinde dikkate alınmıştır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1108576/emlak-tarla-tarim-arazisi-bag-bahce-zeytinlik-osmaniye-duzicinde-30-277-m2-tarlanin-1-4-hissesi-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor