İmamoğlu’nda arsa ve üzerindeki yapılar icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, İmamoğlu İcra Dairesi tarafınadn Adana İmamoğlu’nda 4.460 m2 arsa ve üzerindeki yapılar icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri Adana İl, İmamoğlu İlçe, 0 Ada, 6831 Parsel, İMAMOĞLU Mahalle/Köy, Adana ili İmamoğlu ilçesi,İmamoğlu mahallesi 0 ada, 6831 parsel Dosyamıza ibraz edilen bilirkişi raporuna göre:” konut dışı kentsel çalışma alanı lejantında E:1,00 Hmax:9,50 ön cepheden 10m, araka ve yan cephelerden 5m çekme mesafesinde yapılaşma koşullarındandır. Satışa konu taşınmazın Adana -Sivas karayoluna cepheli köşe parsel konumundadır 77 m , batı cephesindeki imar yoluna 45m güneydoğu cephesinde ki parsele 98 m kuzeydoğu cephesinde ki yola 45m cephesi bulunmaktadır.. Söz konusu taşınmazın konumlu olduğu bölgede Bulvar üzerinde ki yapılarda zemin katlar iş yeri üst katlar mesken olarak kullanılmaktadır. Bölge de araç trafiği bakımından orta yoğunlukta yaya trafiği bakımından düşük yoğunluktadır. Bölgede son yılarda kamusal kullanımların artması ile birlikte gelişim göstermektedir. İmamoğlu Kaymakamlığı, Adliyesi, Jandarma komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü, Belediyesi, Otogarı, gibi kamusal kullanımlar bulunmaktadır. Taşınmaza ulaşım toplu taşıma araçları ve özel araçlar ile sağlanmaktadır.Satışa konu taşınmazın konumlu olduğu parsel 4.460,92 m2 alanlı olup, arsa vasıflıdır. Geometrik olarak dörtgen topografik olarak düz bir arazi yapısına sahiptir.Satışa konu taşınmaz üzerinde A:ahşap doğramadan imal edilmiş olup, mahalinde şarküteri olarak kullanılan 2B yapı sınıfında yaklaşık 31,92m2 kullnaım alanıdır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1024194/emlak-arsa-adana-imamoglunda-4-460-m2-arsa-ve-uzerindeki-yapilar-icradan-satilitkir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor