İskenderun’da 3+1 daire icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, İskenderun İcra Dairesi tarafından Hatay İskenderun’da 3+1 daire (104 m2) icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı : Hatay İli İskenderun İlçesi Aşkarbeyli İmar Mahallesi 1279 Ada 15 Parsel Zemin kat 2 Nolu Bağımsız Bölüm, Bağ. Böl. Nitelik Mesken
Önemli Özellikleri : Taşıyıcı Sistem Betonarme, Yapı Sınıfı IIIB, Alan Brüt (m2) :104,00 m2, Yapı Grubu B, Kat Adedi B+ Z+3, Blok Sayısı 1, Yapı Yüksekliği 15,8. Bodrum+Zemin + 3 katlı Betonarme karkas olarak yapılmış, Çevre ve şehircilik bakanlığı, 3.sınıf B yapı gurubuna girmekte olup, yaklaşık 7 yıllık binadır. 104,00 m2 büyülüğündedir. 3 oda+ salon+american mutfak+ 2 Balkon + Banyo ve Wc den ibarettir. Dairenin odalarının zemini parke yapılı, duvarlar plastik badanalıdır. Pencereler beyaz renkli PVC doğrama ve demir korkulukları bulunmaktadır. Kapılar ahşap kahverengi renkli kapı ve dış kapı çelik kapıdır. Islak hacimler; yerler ve tavana kadar duvarları seramiktir. Banyoda lavabo,dolap ve klozet bulunmaktadır. Mutfak; alt-üst dolap ve tezgah üstü mermer bulunmaktadır.Yerleri seramik duvarları boyalıdır. Bina iskan halinde olup, konut olarak kullanılmaktadır. Isınma sistemi doğalgaz ile sağlanmaktadır. Taşınmazın bulunduğu binada asansör ve her katta 3 daire bulunmaktadır. Taşınmazın çevresinde benzer yapılı konutlar, marketler, fırın, cami bulunmaktadır.Ceyhan-İskenderun otoyoluna yakın mesafededir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1025561/emlak-konut-hatay-iskenderunda-3-1-daire-104-m2-icradan-satilik

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor