Mezitli’de 1.520 m2 tarla mahkemeden satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Mersin 3.(Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu tarafından Mersin Mezitli’de 1.520 m2 tarla mahkemeden satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/44 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Satışa konu taşınmaz, tapuda Mersin ili, Mezitli ilçesi, Bozön mahallesi, Kuzyaka mevkii, 501 parsel sayılı, 1.520,00 m2 yüz ölçümlü, tarla vasfında kayıtlı taşınmazdır. Taşınmaz belediye hizmetlerinden faydalanmamakta olup, ulaşım 34. Caddeden Bozöm mahalle merkezine giden asfalt yol üzerinden ve devamında tarla yolu üzerinden özel araçlarla ve devamında 120 metre boyunca komşu parsellerin içinden yürüyerek geçilmek sureti ile sağlanabilmektedir.Satışa konu taşınmaz Mezitli Kaymakamlığının 6 km kuzeyinde yer alan Bozön Mahalle merkezinin 1,20km güneydoğusunda otoban yolunun altında konumlanmış vaziyettedir. Etrafında ekili dikili ve boş tarım arazileri bulunmaktadır. Satışa konu taşınmaz Gökçebelen Yolunun 330 metre güneyinde, 34. Caddenin 2,30 km batısında konumlamış vaziyettedir. Satışa konu taşınmaz şekil olarak dikdörtgene yakın formunda olup, doğu-batı yönünde daralan bir yapıya sahiptir. Hafif eğimli bir arazi yapısına sahip olan taşınmaz üzerinde herhangi bir muhdesat bulunmamaktadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1107773/emlak-tarla-tarim-arazisi-bag-bahce-zeytinlik-mersin-mezitlide-1-520-m2-tarla-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor