Mezitli’de 100 m2 2+1 daire mahkemeden satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 3.(Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu tarafından Mezitli’de 100 m2 2+1 daire mahkemeden satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Satışa konu taşınmaz Mersin ili, Mezitli ilçesi, Mezitli mahallesi, 1094 ada, 6 parsel sayılı, A blok, 11.kat 21 nolu bağımsız bölüm nolu, mesken niteliğinde kayıtlı, 141/7588 arsa paylı taşınmazdır. Taşınmaz her türlü belediye hizmetlerinden faydalanmakta olup, taşınmazın elektrik, yol, su problemi bulunmamaktadır. Ulaşım özel araçlarla ve toplu taşıma vasıtaları ile rahatlıkla sağlanabilmektedir. Satışa konu bağımsız bölüm taşınmazın içinde bulunduğu ana taşınmaz; şekil olarak dikdörtgen formunda olup, düz bir zemine sahiptir. Taşınmaz üzerinde açık otopark alanı, yüzme havuzu, kamelya, güvenlik kulübesi, çocuk oyun alanı bulunmaktadır. Satışa konu bağımsız bölüm taşınmazın içinde bulunduğu (A) Blok;Bodrum + Zemin + 13 kat olarak betonarme karkas şekilde imal edilmiş olan bloğun dış cephesi sıvalı ve boyalı olup, çatısı üzerinde gezilebilen teras çatıdır.Blokta doğalgaz tesisatı ve iki adet asansör mevcuttur. Satışa konu bağımsız bölüm güney, kuzey ve batı cepheli olup, kat irtifakına esas mimari projesine göre; antre, hol, 2 oda, salon, mutfak (kızartma odası), wc, banyo, ebeveyn banyosu ve 2 balkondan ibarettir. Bağımsız bölüm taşınmazın brüt alanı 120,00m², net alanı ise 100,00m² olarak hesaplanmıştır. Giriş kapısı çelik kapıdır. Pencere doğramları ise PVC malzemeden imal edilmiştir. ?Giriş kapısı çelik, zemin seramik, odalar parke, mutfak mdf, tezgah granit tezgah arası 8mm siyah cam, ıslak hacimler zemin seramik, duvarlar tavana kadar fayans, pencereler PVC, tavan standart asma tavan, duvarlar alçı sıva üzeri saten boya ve belli yüzeylerde duvar kağıtları mevcuttur.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1017581/emlak-konut-mersin-mezitlide-100-m2-2-1-daire-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor