Mezitli’de icradan satılık 30 m2 dükkan

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 2.İcra Dairesi tarafından Mezitli’de 30 m2 dükkan icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Mersin İli, Mezitli İlçesi, Mezitli Mah. 3369 Parsel, B Blok zemin kat 22 nolu bağımsız bölüm satışa çıkartılmıştır. Taşınmaza ulaşım için Mezitli Belediye Başkanlığına ait hizmet binasını merkez alırsak, hizmet binasının batı cephesinde kuzey güney yönlerinde devam eden Sanayi Caddesi üzerinde güney yönde 420 metre kadar devam ederek doğu batı yönlerinde devam eden Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ile oluşan Babil Kavşağına ulaşılır. Babil kavşağından batı yönde Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde (Silifke istikamette) 2700 metre kadar devam ederek Çukurova Otoban yolu ile oluşan kavşağa ulaşılır. İşbu kavşaktan sol kol tarafında kalan Şehit Fatih Soydan Caddesine dönülerek güney istikamette 300 metre kadar devam ederek sağ kol tarafında kalan ve batı yönde devam eden 35417 sokak köşesine ulaşılır. 35417 sokağa dönülerek sokak üzerinde 230 metre kadar devam ederek sağ kol tarafında kalan Soylu Plaza sitesinin zeminine ve kıymet takdirine konu bağımsız bölümlerin içinde bulunduğu B blok ‘un güney cephesine ulaşılır. İşbu bölge Mezitli İlçesinin tercih edilen ve son yıllarda birçok yeni binaların yapıldığı bir bölgedir. Ana taşınmaz Gazi Mustafa Kemal Bulvarının 110 metre kadar güney cephesinde, deniz kenarına 600 metre kadarmesafede, Mezitli İlçe merkezinin 1500 metre kadar batı cephesinde kalmaktadır. Taşınmazın yakın çevresinde yüksek katlı ve konut amaçlı binalar mevcuttur.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/977367/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-mezitlide-icradan-satilik-30-m2-dukkan

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor