Sarıçam’da 52.127 m2 tarla icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Adana Gayrimenkul Satış İcra Dairesi tarafından Sarıçam’da 52.127 m2 tarla icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Adana İli, Sarıçam İlçesi,Gökbuket Mahallesi sınırları içinde olup, 16555 Ada, 19 Parsel, Nolu 52.127,00 M2 Yüzölçümü olan 1/1 Olarak Dosya Borçlumuz adına Kayıtlı Taşınmaz. Taşınmaz özellikleri aşağıdaki gibidir.İcra takibine konu olan davaya konu taşınmaz üzerinde hali hazırda fıstık ekili olduğugözlenmiştir. Tapu kayıtlarına göre de cinsi Tarla vasfındadır. İcra takibine konu olan Gökbuket Mahallesi 16555 Ada 19 No’lu taşınmaz halihazır da Tarla vasfında olup, 52.127,00 m2 yüzölçümünde Tam hisseye sahiptir.İcraya konu taşınmaz Sarıçam Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden yapılan araştırmada 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli imar Planı dışında kalmakta olup, imar düzenlemesine tabi tutulmamış kadastro parselidir. Ancak İcraya konu taşınmaz Gökbuket Mahalle merkezinin 110 metre doğusunda yer alması nedeni ile Sarıçam Belediyenin yol, su, gibi hizmetlerinden faydalandığı tespit edilmiştir.İcraya konu taşınmaz %5-10 eğimli bir yapıya sahiptir. Ulaşım imkanı kötü olmayan bölgede tesviyesiz, drenajsız (yüzey drenajlı), orta derin toprak profiline sahip, killi-tınlı toprak yapısında, taşlık, asit-baz-tuzluluk problemleri olan toprak özelliklerine sahip, Sulu Tarım arazisidir. Sulu Tarım yapılmakta olup, tüm yollardan komşu parsellere cephelidir.İcraya konu taşınmaz sulu mutlak tarım arazisi (SMT) olup, Devlet Su İşlerinin sulama alanı içerinde kalmaktadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1017557/emlak-tarla-tarim-arazisi-bag-bahce-adana-saricamda-52-127-m2-tarla-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor