Seyhan Çınarlı Mah.de tek katlı bina ve arsa mahkemeden satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Adana Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafınadn Seyhan Çınarlı Mahallesi’nde tek katıl bina ve arsası mahkemeden satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : Satışa konu taşınmaz Adana ili, Seyhan ilçesi, Çınarlı Mah. 384 ada, 34 Parsel’de kayıtlı olup, hali hazırda üzerinde tahminen 50 yıllık tek katlı, kısmen iki katlı betonarme karkas bakımsız ve eski durumda kullanılmayan bina vardır. Yıpranma payı %60 olarak tespit edilmiştir. Bulunduğu yer itibariyle şehir merkezinde olup, yollar, parklar ve konutlar vardır. Belediyenin ve kamunun hizmetlerinden yararlanır durumdadır. Tüm bunların birlikte değerlendirilmesi sonucunda üzerindeki bina ve arsası ile birlikte tamamının 460.000,00.-TL.değerinde olduğu belirlenmiş olup kesinleşen bu muhammen bedel üzerinden satışa sunulmuştur.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/968586/emlak-bina-apartman-seyhan-cinarli-mah-de-tek-katli-bina-ve-arsasi-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor