Seyhan’da iki adet betonarme karkas yapı mahkemeden satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Adana Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından Seyhan’da iki adet betonarme karkas yapı mahkemeden satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : Adana İli, Seyhan İlçe, Gökçeler Mah.144 Parselde Avlulu Kerpiç Ev olarak kayıtlıdır. Hali hazırda üzerinde ruhsatsız olarak iki adet betonarme karkas niteliğinde yapı bulunmaktadır. Yapılardan biri kaba inşaat konumunda, tek katlı, ara bölme duvarı yapılmamış, tek hacim niteliğinde, sıvası ve kaplaması yapılmamış, ön kapı yada doğraması takılmamış olunmakla 120,00 m2 oturumludur. Taşınmaz üzerinde ki yapılandan diğeri ise tek katlı ve mesken olarak kullanılmaktadır. İçi ve dışı sıvalı ve boyalıdır. İki oda, salon, mutfak, wc ve banyo olarak yapılmış olunmakla 86,00 m2 oturumludur. Belediyenin ve kamunun bir kısım hizmetlerinden yararlanır durumdadır. Tüm bunların birlikte değerlendirilmesi sonucunda 434.383,00.-TL.değerinde olduğu belirlenmiş olup, kesinleşen bu muhammen bedel üzerinden satışa sunulmuştur.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1019129/emlak-konut-adana-seyhanda-iki-adet-betonarme-karkas-yapi-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor