Silifke’de 149 m2 2+1 daire icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Silifke İcra Dairesi tarafından Mersin Silifke’de 149 m2 2+1 daire icradan satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2018/5310 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN
Özellikleri : Mersin İl, Silifke İlçe, GAZİ Mahalle/Köy, 245 Ada, 470 Parsel, 3.kat 9 Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmaz üzerinde tek blok halinde 8 katlı betonarme yapı bulunmakta,3. Kat 9 bağımsız bölüm mesken niteliğindedir.İç ve dış cephe sıva ve boyasının tamamlanmış olduğu, pencere doğramalarının pvc olduğu, iç kapılarının ahşap olduğu, giriş kapısının çelik kapı olduğu, taban kaplamasının seramik ve parke olduğu, mutfak ve vestiyer dolaplarının yapılı halde olduğu, Yapının merdivenlerinin mermer kaplı olup, asansör vardır. Taşınmaz yaklaşık 6-8 yaşlarında olup bakımlı vaziyettedir. Taşınmaz Merkezi kalorifer sistemi ile ısınmaktadır. Taşınmaz Celal Bayar caddesi üzerindedir. Bağımsız bölümün doğu ve güney olmak üzere 2 cephesi bulunmaktadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1108455/emlak-konut-mersin-silifkede-149-m2-2-1-daire-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor