Tarsus’ta 7.806 m2 tarla mahkemeden satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Tarsus 1.(Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu tarafınadn Mersin Tarsus’ta 7.806 m2 tarla mahkemeden satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Mersin ili Tarsus ilçesi Yenice Atalar mahallesi Fakılar Kuyusu mevkii 312 ada 19 parsel sayılı tarla nitelikli taşınmaz; hali hazır zemin durumu itibariyle tarla olarak kullanılmakta olup, içerisinde herhangi bir yapı, tesis ve inşai muhtesatın olmadığı görülmüştür. Satışa konu taşınmazın kadastrol pafta yolu kenarında olup, bağlı bulunduğu Yenice Mahallesi merkezine 1.77 km., Tarsus İlçe Merkezine 15,58 km. kuş uçuşu mesafede olduğu tespit edilmiştir. Taşınmaz düz ve düze yakındır. Taşınmazda tuzluluk, alkalilik, taşlılık problemi yoktur. Tarımzas faaliyeti kısıtlayıcı herhangi bir olgu bulunmamaktadır. Taşınmaz sulu tarım arazisidir. DSİ kulama kanaletleri ile sulanmaktadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/963033/emlak-tarla-tarim-arazisi-bag-bahce-mersin-tarsusta-7-806-m2-tarla-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor