Yenişehir’de 33 m8 dükkan icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 8.İcra Dairesi tarafından Yenişehir’de 33 m8 dükkan icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Mersin İl, Yenişehir İlçe, 218 Ada, 3 Parsel, Çiftlik Mahalle/Köy, Yüksekharman Mevkii, Zemin Kat 12 Nolu Bağımsız Bölüm : Mersin İli, Yenişehir İlçesi, Çiftlik Mahallesi, 218 Ada, 3 Parselde kayıtlı 697,00m² yüzölçümlü Arsa nitelikli ana taşınmaz üzerinde kurulu kat irtifakına göre; 2/80 arsa paylı (Zemin) kat (12) numaralı Dükkan nitelikli bağımsız bölüm taşınmazın, 28.09.2016 tarih ve 24818 yevmiye numaralı Satış işlemi ile (1/1) Tam Hisse olarak kayıtlı olduğu görülmüştür. Mezitli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden temin edilen şifahi bilgiye göre; taşınmaz 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planında Ayrık Nizam 5 Kat (A-5)Konut Alanı olarak işaretlenmiştir. Ancak Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 1/5000 ölçekli revizyon nazım imar planı onaylanmış olup, ilgili planın plan notlarının 1.10 maddesi Bu planın onayından önce onaylanmış ve bu plan kararlarına aykırılığı bulunan 1/1000 ölçekli uygulama imar planları, bu plan kararları doğrultusunda revize edilecektir.Revizyon çalışmaları tamamlanana kadar yeni imar durumu verilememektedir. Değerleme konusu bağımsız bölüm taşınmazın içerisinde yer aldığı ana taşınmaz; kuzey ve güney cepheli olup şekil olarak dikdörtgen formundadır. Ana taşınmazın üzerinde zemin + 5 katlı betonarme karkas olarak imal edilmiş bina bulunmaktadır. Bina dış cephesi sıva üzeri boyalı olup çatısı üzerinde gezilebilen teras çatıdır. Değerleme konusu güney cepheli bağımsız bölüm taşınmaz mimari projesine göre; 33,69m² alana sahip olduğu hesaplanmıştır. Bağımsız bölüm taşınmazın giriş kapısı güney cephedeki fotoselli kapıdan sağlanmaktadır. Dükkan dış cephe vitrini alüminyum doğramadan imal edilmiştir. Dükkan zemini mermer ile kaplanmıştır. Duvarlar sıvalı ve boyalıdır. Projesinde dükkanın doğu cephesi kapalı olmasına rağmen pencere açılmış olduğu görülmüştür.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/941539/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-mersin-yenisehirde-33-m8-dukkan-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor