Yenişehir’de 514 m2 arsa icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 3.Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından Yenişehir’de 515 m2 arsa ve üzerinde yer alan depo icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Satışa konu taşınmaz tapuda Mersin ili, Yenişehir ilçesi, Kocavilayet mahallesi, Köy içi mevkii, 10979 ada, 7 parsel sayılı, 514,65 m2 yüz ölçümlü, arsa vasfında kayıtlı taşınmazdır. Taşınmaz tüm belediye hizmetlerinden faydalanmakta olup; elektrik, yol ve su sorunu bulunmamaktadır. Taşınmaza ulaşım özel araçlarla ve toplu taşıma araçlarıyla rahatlıkla sağlanabilmektedir. Satışa konu taşınmaz şekil olarak dikdörtgene yakın formda olup, düz bir zemine sahiptir. Satışa konu taşınmaz üzerinde, zemin oturumu brüt 21,40m² olarak ölçülmüş, briket malzemeden imal edilmiş dış cephesi sıvalı ve boyalı, çatısı çinko ile kapatılmış depo olarak kullanılmakta olan yapı bulunmaktadır. Yapı giriş kapısı batı cephedeki alüminyum doğramadan imal edilmiş kapıdır. Doğu cephesinde de demir malzemeden imal edilmiş pencere bulunmaktadır. Zemin seramik ile kaplanmış olup, duvarlar sıvalı ve boyalıdır.Yapıda yıpranma %25 olarak tespit edilmiştir. Taşınmaz zemini üzerinde ayrıca; 19-21 yaş aralığında 10 adet zeytin ağacı, 50-60 yaş aralığında 1 adet dut ağacı, 4-6 yaş aralığında 2 adet mandalina ağacı, 5-6 yaş aralığında 1 adet portakal ağacı, 4-6 yaş aralığında 2 adet limon ağacı, 5-7 yaş aralığında 1 adet ceviz ağacı, 2 yaşında 1 adet incir ağacı mevcuttur.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1025260/emlak-arsa-mersin-yenisehirde-514-m2-arsa-ve-uzerinde-yer-alan-depo

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor