Yenişehir’de 91 m2 3+1 daire icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 1.İcra Dairesi tarafından Yenişehir’de 91 m2 3+1 daire icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri :Mersin İli, Yenişehir İlçesi, Bahçe Mahallesi, 1160 ada, 286 nolu parselde kayıtlı, 582 m? yüzölçümlü, dört katlı on iki daireli kargir apartman vasıflı taşınmaz üzerinde kurulu, 100/1140 arsa paylı, mesken nitelikli, 2. kat, 7nolu bağımsız bölümde kayıtlı taşınmaz tam hisse olarak borçlu adına kayıtlıdır. Taşınmazbetonarme karkas olarak çyapılan apartman kat irtifakına esas mimari projesine göre Z43 katlı, apartmanın zemin katında 3 mesken ve apartman giriş holü, normal katlarda her katta üçer mesken olmak üzere apartmanda 12 bağımsız bölüm bulunmakta, apartman gezilebilen dam teraslı, apartmanın dış cephesi dış cephe hazır sıva kaplama, doğalgaz tesisatı mevcut, apartman giriş kapısı camlı ferforje doğrama, apartman giriş holü yer döşemeleri paledyen-karo mozaik, duvarları mermer-sıva üzeri boya kaplama, merdiven basamaklarının ve normal kat sahanlıklarının yer döşemeleri karo mozaik, normal kat alanlarının duvarları sıva üzeri boya kaplama, merdiven korkulukları demir doğrama,ana taşınmazın etrafı bahçe duvarı ile çevrilmiş üzeri demir korkuluklu, bahçe giriş kapısı sürgülüdemir doğrama, ana taşınmaz Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarının ana arterlerinin kesiştiği noktanın yaklaşık 195 metre kuzeyinde yer almakta, taşınmaza yürüyüş mesafesinde Edip Burhan Kapalı Spor Salonu, Yenişehir Toros Devlet Hastanesi ve Perşembe Vakfı Ortaokulu bulunmakta, taşınmaz Yenişehir İlçesinde katlı eski yapılaşmaların bulunduğu herkesçe bilinen Tulumba Durağına yürüyüş mesafesinde olan bir bölgede kalmakta, taşınmaza yürüyüş mesafesinde sağlık ocağı, okul, cami vb. sosyal donatı alanları ve temel ihtiyaçların karşılanabileceği alışveriş mekanları bulunmakta, belediyenin alt yapıhizmetlerinden faydalanmakta, ulaşım toplu taşıma araçları ile sağlanmaktadır. 

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/945686/emlak-konut-mersin-yenisehirde-91-m%C2%B2-3-1-daire-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor