Yüreğir’de arsa üzerindeki betonarme icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Adana 5.İcra Dairesi tarafından Yüreğir’de 551 m2 arsa üzerindeki betonarme bina icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Adana İl, Yüreğir İlçe, 104 Ada, 16 Parsel, YUNUSOĞLU Mahalle/Köy, Satışa konu Adana İli Yüreğir ilçesi Yunusoğlu mah. 104 ada 16 parsel sayılı taşınmaz 551.00 m2 lik arsa vasıflı taşınmazdır. Taşınmaz geometrik olarak kare formuna yakın ancak batı yönden amorf formda topografik olarak eğimsiz bir arazi yapısına sahiptir. Parselin güney yönünde ana ulaşım ve imar yoluna yaklaşık 18m batı yönden ana ulaşım yoluna ve imar yoluna yaklaşık 23m kuzey ve doğu yönlerden komşu parsellerle cephesi bulunmaktadır. Parsel üzerinde ruhsatsız ve kaçak olarak 3/A yapı sınıfında zemin+ 1 normal katlı betonarme yapı inşa edildiği tespit edilmiştir. Söz konusu taşınmazın zemin katı iş yeri 1 normal katı ise mesken olarak kullanıldığı gözlemlenmiştir. Zemin katı 140m2 alanlı ve tek hacimden oluşan iş yeri birinci kat ise 200m2 alanlı ve 3 oda 1 salon antre hol bir mutfak 1 vc 2 balkon bulunmaktadır. Parselin kuzey güney ve doğu yönlerden bahçe duvarı ile çevrili, Adana İli Yüreğir İlçesi sınırlarında ve yunusoğlu mahallesinde bulunmakta olup adana karataş yolu istikametinde güney yönünde ilerlerken sağa tuzla yoluna dönüş yapılır yaklaşık 2.13 km ilerlidikten sonra batı yönünde atatürk caddesi istikametine doğru ilerlenir. Yaklaşık 2.55 km ilerlenip türkiye petrollerine varmadan sağa dönülür 90 m ilerledikten sonra sağda köşede bulunmaktadır. Yunusoğlu mahallesi içinde 1-3 katlı müstakil binalar bulunmakta olup genel itibari ile tarım amaçlı ve hayvancılık ile işgal edilen kişiler tarafından kullanılmaktadır. Bölge genellikle orta gelir seviyesinde kişilerce tercih edilen bir bölgedir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1020252/emlak-bina-apartman-adana-yuregirde-551-m2-arsa-uzerindeki-betonarme-bina-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor